skip to Main Content
KONTAKTA ANNA: +46 (0)70 830 06 15 • anna@annadyhre.se
om Anna Dyhre

Om Anna

Anna är en sann göteborgare, trots att hon har bott över 15 år i Stockholm. Med en Juristexamen, och en European Master in Law and Economics, i bagaget startade Anna sin karriär på The Dialog Corporation (idag Thomson Reuters) i London där hon så småningom blev VD. Åter i Sverige började Anna, 2004, arbeta som Sverigechef på Employer Branding-företaget Universum. Sedan dess har Anna varit en drivande kraft inom området.

Den bakgrund Anna har från affärsvärlden kombinerat med hennes stora samhällsintresse och mångåriga erfarenhet av Employer Branding är en unik mix. Denna mix ligger grund för Annas unika förmåga att, med konkreta exempel, tydliggöra hur Employer Branding och HR kan, och bör, gå hand i hand med affärsnyttan. Därmed hjälper hon dig att göra ditt företag, eller din organisation, än mer framgångsrikt.  

Tre böcker har Anna hittills skrivit om Employer Branding, läs mer om dem här.

Sedan 2016 är Anna även Senior Advisor på Coreworkers. Coreworkers brinner, precis som Anna, för vikten av att ständigt utveckla ämnet Employer Branding och vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare.
Läs mer om vad Coreworkers och Anna kan göra för ditt företag eller din organisation.

Även privat har Anna har ett brinnande intresse för Employer Branding och hon står för en ansenlig del av landets sammanlagda tidningskonsumtion. Dessa tidningar läses ofta vid sidan av handbolls- eller fotbollsplanen i pausen mellan någon av hennes båda söners matcher. 

om Anna Dyhre
Anna Dyhre Sko

För mer information eller bokning
Fyll i formuläret på kontaktsidan eller ring +46 (0)708-300 615.

Back To Top